Информации во врска со iKnow системот

Се наоѓате на страницата за најава на системот за уписи iKnow за кандидатите од универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје. Употребете го своето корисничко име и лозинка за да се најавите ако веќе сте отвориле кориснички профил. Ако доаѓате по прв пат регистрирајте се и отворете кориснички профил.
Започнете до го пополнувате формуларот за упис на факултет со вашите податоци. Целиот формулар ќе може да го комплетирате дури по завршувањето на државните матури.

Најава на iKnow системот
             
Развиено од Неоком, правата припаѓаат на УКЛО, сите права се заштитени.